Пловдивчанин с красиви думи за силата на доброто и човечността

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:39 / 30.01.2021
3022
История с щастлив край - само така можем да обобщим споделеното в настоящия материал. Даваме думата на наш редовен читател:

"Обичана медия Plovdiv24.bg, за пореден път доказахте, че притежавате Силата на Информацията и чрез нея сте способни да върнете вярата на хората в Добрината, Състраданието и Съпричастността към проблемите на обикновените хора.

Вашият жест и реакцията на моите съграждани към един незначителен за обществеността и личен, но жизненоважен за нашето семейство, проблем върна вярата ми в човещината, която определено в тези времена е в дефицит.

Днес ние сме едно щастлива семейство, защото нашият обичан любимец Нерон е вече в родния си дом и отново се радва грижите ни и домашния уют. И то единствено и благодарение на съпричастността на моите съграждани, които веднага се отзоваха на Вашето "Ако можете – помогнете!“ и буквално още в първите минути ни "заляха“ с информация къде и при какви условия са срещнали Нерон.

Искам отново чрез Вас да изкажа голямата си благодарност към мъжа – човека, който се обади вчера сутринта и съобщи, че в момента вижда кучето и се опитва да

го задържи, въпреки че е тръгнал за работното си място. Вълнението ми бе толкова голямо, че дори забравих да го попитам за името.

Но в реалния живот е така – в повечето случаи Героите остават анонимни! За нашето семейство този Човек е днешният "герой“. Благодаря и на Вас и никога не изневерявайте на принципите си за Актуалност и Коректност на новините. Оставам Ваш верен почитател".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).