Пловдивчани се събраха в защита на българското семейство

Автор: Мариана Панчева
Коментари (4)
20:46 / 21.05.2019
10830
Пловдивчани се събраха на пореден протест в защита на българското семейство, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Изборът на място тази вечер бе изключително символичен - под крилете на паметника на Съединението на площад "Съединение". 

"Съединението символизира обединението на един народ, а в нашия случай - обединението на родителите в името на децата и тяхното бъдеще", заяви един от главните организатори на акцията Денка Арабаджийска. "Изготвяме ясни и точни искания, които да насочат вниманието към конкретните проблеми и да избягват крайностите", заяви и адвокат Васил Попов, който подпомага юридически кампанията. 

Основното искане на хората продължава да е отхвърляне на стратегията за детето, като това се направи не просто на думи, а със специално решение на МС и с подписите на всички институции, имащи някакво отношение към казуса. А каузата е българското семейство. 

"Борим се за свободата и живота на нашите деца - на нашите синове и дъщери. Именно родителите, а не безлични организации, са тези, които трябва да ги защитават. Защото семейството е основната тухла на държавата", коментира пловдивчанин, дошъл на днешния протест. "Без силно семейство няма силна държава."

Какво още казаха организаторите, както и кадри от атмосферата на площад "Съединение" - вижте в репортажа на Plovdiv24.bg и галерията към него.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).