Пловдив отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски

Автор: Васил Динев
Коментари (1)
10:38 / 18.07.2018
3517
С поклонение пред паметника на Васил Левски на централната алея на Бунарджика и полагане на венци и цветя, днес от 10.00 часа, Пловдив почете 181-та годишнина от рождението на Апостола на свободата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Слово произнесе литераторът Таня Караиванова, член на УС на Общински комитет "Васил Левски“ в Пловдив. Водещ на честването бе Златко Павлов. В церемонията по традиция участваха представителни формирования от Пловдивския гарнизон, военен духов оркестър и венценосци. 

В общоградското честване на 181-та годишнината от рождението на Васил Левски присъстваха народните представители от Пловдив в 44-то НС, кметът на община Пловдив, областният управител, председателят на Общински съвет, началникът на гарнизон Пловдив, почетни консули, общински съветници, зам.-кметове и представители от Общината и районните кметства, Общественият посредник, представители на армията, църквата, политически и обществени организации, членовете на Общински комитет "Васил Левски“ и комитет "Родолюбие“, граждани и медии.

Plovdiv24.bg излъчи на живо поклонението пред Васил Левски. Ако искате и занапред да гледате интересните събития от Пловдив и да сте винаги информирани, харесайте нашата страница във Фейсбук.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).