Още градски транспорт искат хората от "Южен"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (1)
17:05 / 29.04.2018
8393
Поискаха нова автобусна линия по маршрут бул. "Кукленско шосе", завод "Рекорд", ТЕЦ "Юг", ЕВН, завод "Ангел Стоилов - 96" и завод "Метал БГ", научи Plovdiv24.bg. Предложението трябва да влезе в дневния ред на следващата общинска комисия по транспорт. 

"Имахме писмо, подкрепено с подписка от хората от тази зона. Там работят повече от 1000 души и смятат, че е целесъобразно да пуснат някоя от съществуващите линии", разказа за читателите ни кметът на район "Южен" Борислав Инчев. По думите му възможен вариант за това са линия 11 или 36, но в крайна сметка единствено експертите могат да се изкажат по въпроса.

Хората от "Южен" имат още няколко подобни искания, които предстои да се разглеждат от транспортната комисия на Общината. Така например живущите в "Коматево" настояват за удължаване маршрута на автобусна линия № 36 до квартала; има внесено предложение от граждани и за пускане на поне още една автобусна линия по ул. "Димитър Талев", срещу "Оазис 4". 

Тези предложения тепърва ще се разглеждаъ от общинската комися, да се прецени и ако е удачно да се излезе с решение.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).