Орешарски щял да помага на ПУ, не казва ще води ли листата на БСП в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:10 / 16.03.2009
1373
661 са одобрените проекти по седемте Оперативни програми за европейско финансиране за над 2 милиарда 165 милиона лева. Наред с инвестиционната програма на правителството за над 5 милиарда лева, това е сериозна инжекция за българския бизнес в условията на криза, според казаното от депутата Румен Петков на брифинг днес в Пловдив, предаде репоретер на Plovdiv24.bg. Присъстваха и редица от най-изявените лица, представящи управлението на БСП, сред които министърът на финансите Пламен Орешарски и министърът на транспорта Петър Мутафчиев. Днес те направиха редица срещи в Пловдив, като завършиха рандевуто си в топлите прегръдки на своите активисти и симпатизанти в края на случилото се през деня. На среща в ПУ Орешарски обеща да помогне за решаването на проблемния терен за общежитие. Как точно ще стане това той не конкретизира, а каза по-късно пред журналисти, че ще съдейства неговите двама колеги министри на образованието и на отбраната да се разберат помежду си. По-късно, на среща с представители на пловдивския бизнес и финансовите институции в града, отговаряше на въпроси как държавата ще помогне за решаването на конкретни проблеми, възникващи във все по-задълбочаващата се криза.

Дали ще води листата на БСП в Пловдив, разпространена от ден информация, той не отговори, мотивирайки се, че все още било твърде рано да конкретизира подобни неща, защото още се водели вътрешнопартийни разговори. Румен Петков го подкрепи, уточнявайки, че има време още за довършване на процедурите по определянето на кандидат-депутатите, но похвали Орешарски като най-успешния финансов министър в условията на прехода. Около 10 април обеща да говори за кандидатури в областната листа Петър Мутафичев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Заради непрекъснат тормоз в Пловдив жена предоставя спалнята си н...
Пловдивчанка се възмути от мръсотията в градския транспорт
Водачите на листите на "БСП за България" откриха предизборния си ...
Страхотен кадър показва аристократичен Пловдив отпреди 70 години
Шофьор сътвори поредната глупост заради "Бермудския триъгълник" н...
Пловдивски район се подготвя за сериозни ремонти за 350 000 лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).