Опашка пред пункта на добротата в Пловдив

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
13:35 / 10.05.2019
4229
Малки, големи и още по-големи извиха опашка пред пункта на добротата в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Акцията "В търсене на добрия човек" се провежда за осми пореден път и тази година ще премине под мотото "Нека изведем добрината на светло". Правилата са ясни и лесни - всеки може да предложи близък, приятел или просто познат, да аргументира заслугите му с кратък текст в тетрадката на добротата, а за финал - получава специална грамота, която да връчи на своя най-добър човек. 

"Отново ви каним да ни разкажете историята на ваш близък, приятел или човек, на когото се възхищавате и който ви служи за ориентир за нравствена доброта, социална отговорност, отзивчивост и съпричастност към проблемите на другите. Всеки ще има възможността да отправи благодарност към свой благодетел като му поднесе грамота-приз "Най-добрия човек", които ще бъдат раздавани по време на акцията. Нека извадим добрината на светло", призоваха организаторите (Община Пловдив, Националният алианс на хора с редки болести, Асоциация "Наследствен ангиоедем" и Професионалната гимназия по хранителни технологии и техника).

Пунктът и патрулите на добротата очаква всички пловдивчани и гостите на града до 18 часа, мястото е срещу стълбите на "Каменица" на Главната улица.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).