Община Пловдив иска да разшири присъствието си в интернет

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
16:31 / 20.11.2020
2977
Община Пловдив обяви обществена поръчка за извършване на услуги по излъчване на живо (стрийминг) и видеозаснемане на събития за нуждите си. Обявата е публикувана в системата за електронно обществени поръчки малко преди края на работния ден днес.

В описанието на поръчката се казва, че така ще се осигурят възможности за разширяване на присъствието на община Пловдив и нейните структури в интернет пространството и ще бъдат осигурени условия за предоставяне на модерни и съвременни услуги на жителите.

"Чрез технологичните решения, по време на стрийм предавания на живо в различните онлайн канали и платформи, да се отговори на високите очаквания за качествено видеосъдържание, което като готов продукт да достигне до максимален брой целеви публики.

Видът на техника, както и допълнителните компоненти и съпътстващи услуги, се определят според естеството на всяко конкретно събитие" - пише още в обявата. Въпросната услуга ще използва за онлайн излъчване на сесиите на Общинския съвет, обществени обсъждания, протоколни събития, брифинги в интернет. Срокът за подаване на оферти е 30 ноември. Прогнозната стойност на услугата е 70 000 лева без ДДС.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).