Незабравими спомени отнасят участниците в Международния фолклорен фестивал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:58 / 03.08.2018
4673
Участниците в 24-ия Международен фолклорен фестивал получиха подаръци от местната администрация. Лично зам.-кметът по култура Александър Държиков поднесе подаръците на 10-те държави участници във фестивала, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Участниците получиха специално изработени за тях албум със снимки от тазгодишното издание на фестивала, филм с представленията на Античния театър и сувенир от града. Зам.-кметът призова всеки от участниците да отнесе със себе си частица от атмосферата на нашия град, от емоциите и новите приятелства. Пожела им страхотен спектакъл тази вечер и неповторими емоции.

Днес, в последния ден на фестивала в 17.30 часа ще се състои и последното дефиле на съставите. Те тръгват от "Дом Левски", преминават по Главната улица и стигат до сцената на пл. "Стефан Стамболов", където в 18 часа ще изнесат кратка програма. Галаконцертът и церемонията по официалното закриване на XXIV Международен фолклорен фестивал, по време на която колективите ще получат почетни дипломи за участие и ще си вземат довиждане с пловдивската публика, започва точно в  20.00 часа на Античния театър. Входът е свободен.

Международният фолклорен фестивал се провежда от 30 юли до 3 август. Участват фолклорни състави от 10 държави - Грузия, Индонезия, Македония, Мексико, Словения, Украйна, Франция, Холандия, Чехия и България, представящи с много красота, талант и добро настроение незабравима феерия от цвят и ритми.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).