Невиждани сцени в пловдивския Бевърли Хилс, купуват успокоителни

Автор: Цвети Тончева
Коментари (6)
14:47 / 13.09.2023
33479
В редакцията на Plovdiv24.bg дойде сигнал от гражданин, в който се съобщава за междусъседски скандали и дори саморазправа с юмруци. Мястото е село Марково.

Ето какво се казва в сигнала: 

"Здравейте, от много години лицето А.С. заплашва и се саморазправя със семейството ми в село Марково. Лично аз никога не съм го предизвиквал по какъвто и да е начин. Дори когато се е стигало до саморазправа с него, той не е изтъквал причина защо го прави и какво има против семейството ми. На 5 септември отново бях нападнат от него пред съпругата си и пред други двама свидетели. А.С. ми нанесе множество удари с юмруци в областта на главата отново, без да го провокирам с нещо.

Дори напротив, когато тръгна да ме удря ми каза "колко пъти съм ти казал да не се занимаваш с мен, аз работя за важен човек и нищо не можеш да ми направиш". Виждайки случващото се, съпругата ми започна да крещи от уплах, но въпреки това ударите на А.С. не спираха. Може би, след като се измори, спря да ме удря и си тръгна без дори да види в какво състояние съм. Веднага посетих лечебно заведение за преглед и Първо РУ-Плодив, където си подадох жалба.

На 6 септември, около 11:00 часа, паркирах пред заведението на съпругата си личния си автомобил, след около 30 минути въпросният господин излезе от улицата, където беше автомобилът ми. Тъй като съпругата ми, когато го видя, много се притесни, се наложи да отида до аптеката, за да й купя успокоителни. Когато се върнах до колата си обаче, се оказа, че задният прозорец е счупен, за което прилагам снимки".

Plovdiv24.bg се свърза с пресцентъра на ОДМВР. От там ни отговориха следното: 

"Става дума за дългогодишни междуличностни отношения. Предната вечер между подателя на сигнала и въпросното лице А.С. е имало кавга в заведение, за което патрул на Първо РУ е отишъл и е започната проверка.

За въпросното счупване на прозореца на автомобила се води досъдебно производство срещу неизвестен извършител за увреждане на чуждо имущество - чл. 216 от НК."

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бър...
Аварии оставиха хиляди в Пловдив и областта без вода в почивния д...
Триумфален успех на ученици от Пловдив в Рим
Предстои реорганизация на градския транспорт в Пловдив. Ще бъдат ...
Желана от цялата държава милиардна инвестиция идва в Пловдив
Удължават булевард в Пловдив с 24 милиона лева


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).