Надрусана с 3 вида наркотици шофьорка на BMW хваната в Кючука!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
14:08 / 04.05.2020
14913
Днес, 4 май, около 2 часа след полунощ автопатрул на Първо РУ спира за проверка на улица "Димитър Талев" в Пловдив лек автомобил БМВ. Превозното средство е  управлявано от 41-годишна жена, криминално проявена, която се държи неадекватно пред униформените служители.

Водачката е тествана с техническо средство, което отчита положителен резултат за употреба на амфетамин, кокаин и метамфетамин. По случая е започнато досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 343Б ал. 3 от НК.

Във връзка с престъпление по чл 343Б ал 3 от НК в ареста на Четвърто РУ е задържан 23-годишен водач на лек автомобил, седнал зад волана под въздействието на наркотични вещества.

Проверяващите полицейски служители установили по надлежния ред, че младият мъж, управлявал лек автомобил "Деу Нубира" е употребил марихуана.проверката е извършена на 4 май на булевард "Марица" в среднощните часове.

Виж коментарите (31)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).