Мощна операция на МВР в Пловдив, спират джипове наред!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:40 / 13.10.2021
20970
Мощна операция на МВР се провежда в момента в Пловдив, научи Plovdiv24.bg. На Околовръстното на "Тракия" (ул. "Цар Симеон") има засилено полицейско присъствие.

По булеварда са разположени патрулки, а униформени служители със стоп палки спират по няколко автомобила наведнъж. Прави впечатления, че това са основно джипове и пикапи.

Припомняме, че преди два дни "Пътна полиция" започна нова акция. Този път ще бъдат проверявани камиони и автобуси. В проверките ще се включат и екипи на автомобилната администрация. А ако се налага, готовност имат и от криминална полиция. Операцията ще е в цялата страна по линия на ROADPOL и продължава до неделя.

Униформените ще проверяват спазването на времето на почивка, скоростните режими, претоварването и укрепването на товарите. Акцията е и срещу употребата на наркотици и алкохол, както и за техническото състояние на превозните средства. При нарушение глобите могат да достигнат до 3000 лева.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).