Младежкото обединение на БСП в Пловдив зарадва децата от КСУ "Св. Св. Константин и Елена"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:49 / 26.12.2020
3103
Националната инициатива "Коледа за всяко дете" зарадва деца от Център за настаняване от семеен тип на ул. "Лъджене" в градът на тепетата към Комплекс за социални услуги "Св. Св. Константин и Елена".

Момичета и момчета от Младежкото обединение на БСП град Пловдив с много внимание и любов приговиха празнични торбички с лакомства и картичка с пожелания за всяко дете. Днешният ден достави много радост на малчуганите от Центъра, защото подобни жестове към тях са малко в днешно време.

Екипът на Сдружението, Ръководството на ЦНСТ и децата изказват огромни благодарности за вниманието и миговете на радост и светлина, които внесоха днес младежите на обитателите. Пожелаваме Ви Весела Коледа и много успехи през новата 2021 година с надеждата да бъдем добри и да си партнираме казаха от Сдружението и ЦНСТ град Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).