Млада пловдивчанка изостави бебето си! Докато полицията я разследва, се случи нещо неочаквано

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:01 / 25.02.2019
9258
Властите разследвали млада майка от Пловдив, чието бебе било оставено само в болница. Мария Георгиева имала дъщеричка, която в нейно отсъствие се разболяла тежко и била настанена в болница. Близките й не успели да се свържат с майката, което породило съмнения у лекарите, че детето е неглижирано.

Мария Георгиева живеела с майка си и приятеля си в къща близо до центъра на града. На 14 май м.г. оставила роденото през декември 2016г. момиченце да го гледа майка й и излязла. Младата дама се надявала при проблем с детето й, майка й да й се обади, но не знаела, че телефонът й създава проблеми.

Ден по-късно бабата на детето Цонка забелязала, че то е много отпаднало и не иска да се храни. Затова завела момиченцето в болница. Лекарите установили анемия и веднага сложили бебето на системи в Интензивното отделение на здравното заведение. На следващия ден момиченцето вече било стабилизирано и било преместено в обикновено отделение. Тогава медиците потърсили бабата и й казали, че пеленачето има нужда от придружител. Бабата обаче отказала с мотива, че трябва да отиде на работа и обяснила, че няма връзка с майката.

Когато на прага на по-възрастната жена се появили полицаи, тя се съгласила да отиде в болницата и да бъде до леглото на внучка си. Два дни по-късно в болницата се появила и майката Мария, която останала до детето си до изписването му. Нейни близки признали на разследващите, че при раждането майката е говорила, че иска да остави за осиновяване детето си.

Те обаче преценили, че тя това не го мисли сериозно, още повече, че винаги се стараела да осигурява добър стандарт на живот на бебето си и се грижела нищо да не му липсва. Затова и разследването срещу майката било прекратено, пише "Монитор".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Депутат от Пловдив напуска политиката: За да си ефективен трябва ...
Най-скъпите квартали в Пловдив, чиито цени надвишават 1 500 евро/...
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Заплатата е 3000 лева, но няма желаещи: Училище в Пловдив единств...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).