Млада майка втрещена от видяното в пловдивски парк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:06 / 13.10.2020
8676
Млада майка подаде сигнал до районното кметство в "Северен" за извършен вандалски акт на територията на района. От изпратените снимки на електронната поща и от публикацията на гражданката в социалната мрежа Фейсбук става ясно, че е счупена чешмичката за питейна вода в парк "Надежда". Дамата изразява своето възмущение от хулиганския акт над съоръжението.

Счупена е и част от пързалката на откритата наскоро детска площадка на бул. "България" пред "Луксор". Снимката е направила друга гражданка, живееща в близост до въпросното място.

"Сигнализирах на служителите на Трето РУ-Пловдив, с които работим в пълен синхрон. Вече са предприети действия по откриване на въпросните извършители. Не можем да останем безучастни, когато новите и хубави неща, които сме направили, се рушат по един грозен и безобразен начин. Благодаря на всички жители на "Северен", които проявяват будна съвест и не остават безразлични към подобен род прояви. Нека да продължават да подават сигнали до районното кметство, както и на тел. 112, когато станат свидетели на такива неприятни гледки", коментира кметът на "Северен“ Стоян Алексиев.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).