Милен Велчев начело на листата в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:07 / 18.03.2009
1751
Зам.-председателят на НДСВ Милен Велчев да оглави листата на следващите избори в Пловдив искат от централното ръководство местните жълти. Това обяви официално днес градският лидер на царистите Мариана Димитрова. Решението е било взето единодушно на партийна среща в четвъртък, допълни тя. Милен Велчев коментира, че дали ще води листата в Пловдив не е негов избор, а решение на политическия съвет на партията. Той категорично отрече слуховете НДСВ да се включи в либерален алианс и отново подчерта, че на изборите ще се явят самостоятелно. Като необосновани слухове окачестви и това, че хора на НДСВ ще се явят като кандидат-депутати на БСП.

 

Кампания "Чисти ръце" за превенция на купуването на гласове, която стартира вчера в София, ще започне и в Пловдив от утре, съобщи още Мариана Димитрова. Флайери с печат "Без купени гласове в парламента" ще бъдат раздавани на пловдивчани в рамките на предизборната кампания. Гише за гласуване, а не тъмна стаичка, компютърно отчитане на гласувалите, 200 хил. лева глоба и над 5 години затвор за изборна търговия предлагат от жълтата партия за предстоящите през лятото два вота.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Убийството в Кючука: Ударите са нанасяни както в изправено, така ...
Верижна катастрофа между няколко автомобила до Труд
Военни демонстрираха различни техники и тактики в Пловдив
Малшанс споходи десетки пловдивчани
2130 пловдивчани имат възможност да изпитат напълно непозната тръ...
Започна транспортирането под полицейски съпровод на машините за г...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).