Мегз с интересен пост и провокативни кадри

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
22:47 / 04.01.2021
12120
Миглена Каканашева - Мегз е решила да промени тотално себе си и живота си, а по време на трансформацията тя държи всичките си приятели и почитатели в течение на събитията. Дизайнерката от Раковски и риалити звезда е променила начина си на живот - вече се храни здравословно и тренира, а по думите й сега е време да отвори втората си чакра - тази на сексуалността и създаването на потомство. Ето какво точно пише тя. 

"Скъпи приятели, днес бях в Боянския водопад. Буквално, ей в това, подобно на пещера образувание, което се намира точно в центъра му. След като две години (може да се каже и 3, но първата предимно мрънках и ревях по темата, затова няма да я броим) ви “продъних" ушите по темите заземяване, сигурност, грижа, упора и всичко, с което се асоциира работата по първа чакра.

След като преборих стотици свои страхове и трансформирах тялото си от анорексична слабост към нормално. След като се успокоих и нормализирах начина си на живот от краен работохолизъм към малко по-нормално. И най-важното, след като изградих трайни навици по всичко гореизброено, които смятам да поддържам занапред, днес самата аз вече се чувствам стабилна и силна - сама по себе си, заради това, което съм - Миглена.

А не заради бизнес, успехи, партньор или важността на каузите, зад които заставах. Затова днес вече се чувствам готова да премина към един нов етап на личностното ми усъвършенстване. Втора чакра. Тук ще работя интензивно върху женската си енергия, желанията си, сексуалността си, създаването на потомство, нуждите си, удоволствията и потискането, чувството за вина. В първа чакра всичко се въртеше около земята - корените, храната, здравето, стабилността. Във втора чакра - всичко ще се върти около водата".

Виж коментарите (0)

Още по темата (73):
16.04.2024 Мегз била родена мъртва
04.08.2023 Счупи си крака, после изяде 7 буркана с лютеница
06.04.2023 Ето на какви цени продава тоалети Мегз в Дубай
20.01.2023 Мегз с нов бизнес в Дубай, няма да се връща в България
18.04.2022 Мегз нахлупи булото
04.04.2022 Мегз отпразнува свободата си в клуб и в интересна компания
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).