Мегз: Пиша този пост и рева, много боли!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (11)
14:33 / 24.09.2019
72582
Мегз написа доста интересен коментар във връзка със скандала с Жени Калканджиева, а и не само. Публикуваме го с незначителна редакторска намеса:

"Мълчи тъпа п*тко (с У) 

Пиша този пост и рева не само, защото това наистина е грешката на моя живот, а защото ме боли до задушаване. От гърлото до корема всичко ме стяга и ми идва да умра. Срам ме е. Като малка вярвах, че ще променя света, а сега съм в криминалните хроники - сключила споразумение за условна присъда. 

Егото и невъздържаността са лоши учители. И моята история може да ви бъде добър пример за това. Аз имах всичко и за малко не го загубих, защото казах на мъжа си: “Моля те, направи нещо. Подписала съм от глупост най-тъпия договор на света и вече съм платила 200 хиляди за кола, която струва 100".

И мъжът ми направи. Ходи, говори, опита се с добро. Оказа се, обаче, че с 200 платени остават още 100... И ние направихме най-голямата глупост. Решихме да се саморазправим. Разглобихме една кола и я обявихме за открадната. С цел да си вземем поне всички нови части, които бях купила преди няколко месеца и да я зарежем някъде и тя да се намери без тях. Представяте ли си - дори не знам какво сме си мислили. Така ни се струваше, че е справедливо... 

Пет часа след обявяването колата беше открита. Бяхме платили 200, платихме още 200 за колата. Мъжът ми лежа 5 месеца в ареста. Даже няма да ви казвам колко загубихме в личен и финансов аспект. За малко не се разделихме и за малко не фалирахме. 

Само ако знаех тогава. Щях да им подаря и частите, и шибаната кола, и още каквото искат. Но тогава имаше едно голямо Его, което търсеше справедливост. 

Хора, съжалявам и платих най-тежката цена, за да науча уроците си. И повярвайте ми, иска се мн преглъщане, за да продължиш напред - особено когато си публична личност и всеки те сочи с пръст. За да започна да се виждам отново като достоен човек - аз промених изцяло живота си. Започнах да правя неща, които смятам за значими за средата и обществото,в което живея. 

"Активно добро" дава втори шанс на ненужните вещи и дарява пари за живот на болни хора. Но за мен то беше моят начин да се излекувам и продължа. С него аз повярвах, че имам право на втори шанс за нов живот. И отново започнах да мечтая, че мога да променя света. 

Имате право да ме съдите. Аз съм си виновна. Но това не прави каузата ми лицемерна. Всеки има правото да се поправи и продължи достойно".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (11)

Още по темата (73):
16.04.2024 Мегз била родена мъртва
04.08.2023 Счупи си крака, после изяде 7 буркана с лютеница
06.04.2023 Ето на какви цени продава тоалети Мегз в Дубай
20.01.2023 Мегз с нов бизнес в Дубай, няма да се връща в България
18.04.2022 Мегз нахлупи булото
04.04.2022 Мегз отпразнува свободата си в клуб и в интересна компания
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).