Майка на дете с увреждане: Било е зверски ударено в автобус!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:37 / 09.06.2022
9241
За побой над дете с увреждане съобщи на редакционната поща на Plovdiv24.bg наша читателка. Това е станало в автобус на градския транспорт.

Ето и разказа на жената:

"Пиша Ви по изключително неприятен повод. Снощи около 19.00 часа в автобус номер 66 дететето ми е било зверски ударено от циганин. Детето ми е с увреждане, но е най-милото и наивно същество на света. Не за първи път става жертва на агресия!

Баща му го е чакал на спирката, където трябвало да слезе, автобусът е минал и не е спрял. Понеже синът ми е извикал на шофьора да спре, това е предизвикало зверската агресия! Когато детето слиза и баща му разбира какво се е случило, тръгва към автобуса, който затваря вратите и заминава!

Баща му е викал, махал... нищо! Бездушие от шофьор, от присъстващи в рейса /не са били малко!!!/, безпомощност от полицията, защото нямало камери в автобусите. Надеждата ми е у Вас! Ако дадем гласност на такава жестокост, може би тези случаи ще намалеят..."

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).