Майка на 8 деца стана врачка, за да залага пари в хазартни игри

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
08:55 / 27.01.2021
1996
Майка на осем деца, пристрастена към хазарта, станала врачка и започнала да разваля черни магии срещу заплащане, но не за да помага на семейството си, а за да задоволи собствените си нужди като прави залози в различни игри.

Финансите в семейството на жената не достигали от известно време, защото само мъжът й работил, а децата били на възраст между 2 и 15 години. Така майката се захванала с новата си "професия". На 8 март 2019 година тя пристигнала в Пловдив и случайно срещнала пловдивчанка, на която внушила, че й е направена черна магия, която може да развали, но трябва да заплати за услугата. Жената първоначално не повярвала, но "врачката" с различни способи успяла да я убеди, дори, че заклинанието било направено от собствената й майка и спешно трябвало да се действа. Жертвата се хванала на въдицата и решила, че над семейството й тегне черна магия. На различни дати в продължение на 3 месеца  пловдивчанката предавала различни суми за извършените "услуги“ по разваляне на магията. Щетите, които многодетната майка причинила били в размер на 21 700 лева. 

Накрая пострадалата се усетила, че е попаднала в капан и се обърнала към органите на реда. Този четвъртък хазартната жена ще отговаря пред съда за измамата си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Общинско предприятие търси нови служители
Пловдивчанин: Едва не умрях на пътя, млада двойка ми спаси живота...
Иван Петков ще води листата на БСП в Пловдив, Манол Генов в облас...
В Пловдив изнесоха подробности за опасното вещество, източник на ...
Започна монтажът на светофар на улица "Даме Груев"
Полицията в Пловдив подхвана джигитите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).