"Магове" измамиха пловдивчанка за разваляне на черна магия

Автор: Адриана Георгиева
Коментари (0)
08:06 / 23.10.2020
1405
Мъж и жена, които се представяли за магове и взимали пари от хората, за да развалят черни магии и да предсказват бъдещето ще се изправят пред съда. Те взели 900 лева от пловдивчанка, за да я "излекуват", тъй като й внушили, че й е направена магия за болест, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Съпрузите били безработни и си печелили пари, като се представяли за магове в социалните мрежи и различни сайтове. Те пускали обяви, в които съобщавали, че имат паранормални способности и гадаели, предсказвали бъдещето, разваляли магии и чрез свръхестествени методи лекували различни болести.

Пловдивчанка от дълги години имала здравословни проблеми и преживяла за кратко време различни житейски несгоди. Тъй като традиционната медицина не успявала да доведе до пълното й оздравяване, решила да потърси алтернативни методи, като попаднала на публикуваните в интернет обяви от двойката за разваляне на магии.

Жената се обадила на "магьосницата" и им разказала за несгодите си. Тя й заявила, че на й е направена магия за болест, за раздяла с любим човек и неразбирателство с децата й. Можела да й помогне, но трябвало да й изпрати пари, срещу които тя щяла да прати на пловдивчанката различни амулети против магията.

Жената се съгласила и започнала периодично чрез "Изи Пей“ да праща пари на измамницата, а в замяна получавала колети със свещи, оцветени течности, муски с текстове, написани на арабски език и да изпълнява различни ритуали по начин, обяснен й от ясновидката. Обаче колетът за "заключителният ритуал“ не пристигнал, а вещерката спряла да вдига телефона си. Така потърпевшата изгоряла с 900 лева, а на съпрузите било повдигнато обвинение за причиняване на имотна вреда. 

На мъжа е повдигнато още едно обвинение за същото деяние, тъй като пловдивчанката решила да потърси и друго лице, което да й окаже помощ чрез свръхестествените си способности и попаднала на обявата на съпруга на обвиняемата. Той също поискал пари в размер на 200 лева за разваляне на магията, като нямал намерение да изпраща нищо, а единствено да измами жената. Днес маговете ще бъдат изправени пред съда.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).