МВР Пловдив предупреди за затруднения около Кръстовден

Автор: Екип на Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:00 / 14.09.2019
2779
Полицейски служители ще осигуряват обществения ред и безопасността на движението в района на местността “Кръстова гора", съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив. По повод честването на християнския празник Кръстовден се очаква голям пътникопоток към манастирския комплекс “Кръстова гора – Св. Троица" на територията на община Лъки.

В тази връзка до неделя са възможни значителни затруднения на движението на моторни превозни средства в района. От страна на ОД МВР Пловдив са предприети необходимите мерки за осигуряване на обществения ред и недопускане на пътни произшествия и инциденти по време на празничните дни.

Призовават са водачите на автомобили да бъдат търпеливи и да изпълняват стриктно разпорежданията на полицейските служители, за да се избягват необосновани затруднения на трафика по посочения маршрут.

На 14 септември Православната църква отбелязва Въздвижение на Светия кръст Господен. Имен ден празнуват всички, носещи имената: Кръстьо, Кръстина, Кръстил, Кръстила, Кръстилена, Кръстена, Кръстан, Кръстана.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).