Късметлия от Пловдив спечели мегаджакпот!

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
18:48 / 07.10.2019
25852
Късметлия от Пловдив триумфира с мегаджакпот в размер на 250 000 лева в предаването Национална лотария на 5 октомври. Щастливецът е 64-годишният Дончо Спасов, който с увереност и лекота стигна до последната сфера в играта. Благодарение на числото 43 пловдивчанинът победи конкурентите си и получи шанс да изпробва късмета си за мегаджакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Той определи точния размер на печалбата с помощта на "Колелото на късмета“, което спря на сектора със сумата от 250 000 лева. Финалистът се изправи пред сферите, започна уверено своята игра и даде цели седем правилни предположения. Те му осигуриха сумата от 50 000 лева. Точно на предпоследната сфера обаче Дончо направи грешка. Той я прие съвсем спокойно и без колебание заяви, че ще продължи докрай. Кураж му дадоха неговата дъщеря и зет му, които му стискаха палци в публиката.

Дончо рискува и печалбата му нарасна с още 10 000 лева. Числото в сферата беше "41“. Отново без колебание участникът предположи, че следващото ще е по-малко и позна. В последната сфера се падна числото "39“ и късметлията спечели мегаджакпота. Дончо сподели, че ще реши за какво ще изхарчи парите заедно със семейството си. Той работи в БДЖ. Семеен е, с две деца и три внучета. Най-често изпробва късмета си с билетите "Златните пирамиди“ и "Императорски кръстословици“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).