Куп награди за полицаи от Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:34 / 05.07.2020
4244
Служители на пловдивската дирекция на МВР отличени за доказан висок професионализъм в служба на закона по случай 5-ти юли.

Директорът на ОДМВР Пловдив ст. Комисар Йордан Рогачев- удостоен с почетен знак II степен от министър Младен Маринов

Във връзка с професионалния празник на МВР – 5 юли с награди от министерството са : Началника на отдел "Охранителна полиция"- комисар Виктор Празов - отличен с "Почетен знак" на МВР - І степен,

Началник отдел Криминална полиция- комисар Георги Ташев- удостоен с Почетен знак" на МВР - ІІ степен.

С "Почетен знак" на МВР - ІІІ степен е награден инспектор Славчо Алексиев – главен разследващ полицай в отдел "Разследване".

Инспекторите от отдел "Икономическа полиция" - Георги Моравенов, Димитър Ангелов, Данаил Илиев и Мирослав Колев са наградени с "Индивидуална парична награда" .

За постигнати високи професионални резултати в своята дейност от заместник министър Стефан Балабанов с "Писмена похвала" е отличен главен инспектор Пламен Арабски – началник на РУ – Хисаря.

В чест на професионалния празник на служителите на МВР от главния секретар с "Писмена похвала" са наградени 28 от служителите на областна дирекция.

За постигнати трайни резултати, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения от директор и зам. директор на ОДМВР Пловдив с "Писмена похвала" са общо 220 служители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).