Край на още една сага! Деца отново ще плуват в басейна на "Димитър Матевски"

Автор: Мариана Панчева
Коментари (0)
08:35 / 16.03.2019
5060
Бивши и настоящи ученици от
СОУ „Димитър Матевски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Детско-юношеският басейн към СУ "Димитър Матевски" може да заработи преди края на учебната година. Новината за читателите на Plovdiv24.bg разкри кметът на район "Тракия" Костадин Димитров

А това може да се случи, след като пловдивският Общински съвет одобри с пълно мнозинство пловдивския клуб "Спринт" за наемател на обекта с площ 529 квадратни метра.

"Радвам се, че този сага намери своето решение. Надявам се, че то няма да е само формално, наситена ще се стигне до откриване на басейна и децата да има къде да плуват", заяви от трибуната на местния парламент съветникът Божидар Здравков, който бе един от най-ревностните застъпници за пускане на басейна в действие. Той благодари на мнозината, ангажирали се с проблема, благодари специално и на районният кмет Костадин Димитров, взел присърце случая. След общинската сесия пък Димитров разказа, че в момента басейнът се обследва, проверява се вентилационната му система и въобще - проверява се всичко необходимо за нормалната му дейност, за да може да бъде пуснат още преди края на учебната година.

Конкурсът за избор на наемате е проведен на 5 февруари, сочат документите по казуса. Двама са поискали обекта - клуб "Спринт" и "Метал Трейд Експорт" ЕООД - град Пазарджик. В уречния час, обаче, пазарджиклии не са се явили и са отстранени.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив
Любими изпълнители ще пеят в Пловдив в подкрепа на обществено зна...
Академичният съвет на АМТИИ-Пловдив избра заместник-ректорите си
Адвокат от Пловдив: Днес се разправях с групичка келеши, гледат т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).