Костадин Димитров пита тракийци за нова площадка в "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:11 / 21.07.2020
1888
Кметът на "Тракия" Костадин Димитров инициира допитване до гражданите, свързано с новата площадка за скейтборд, която се намира в началото на парк "Лаута" откъм бул. "Санкт Петербург".

Съоръженията бяха поставени преди около месец, а мястото е оградено и обозначено с информационни табели. То се превърна в популярна атракция и привлича почитатели на скейтборда от целия град. В същото време обаче се чуват и мнения на притеснени граждани.

Именно за това Костадин Димитров инициира публично допитване.

"Заедно с "Българска академия за адреналин" и Декатлон създадохме кът с рампи за скейборд, тротинетки и велосипеди в края на главната алея на Лаута с най-добри чувства. Като всяко екстремно занимание обаче, спускането по рампи води до инциденти. Затова днес сме изправени пред избор и имам нужда от Вашето мнение: дали да продължим да облагородяваме и развиваме скейт парка, или да спрем до тук. Моля ви, гласувайте в анкетата и изберете заедно с нас!", споделя районният кмет.

Той призовава гражданите да гласуват в анкетата, която е публикувана във фейсбук платформата "Градивният диалог за Тракия", както и на страницата "Костадин Димитров – кметът на "Тракия".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).