Комплексът за социални услуги "Олга Скобелева" отбелязва 10 години от създаването си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:32 / 28.02.2023
1407
Комплексът за социални услуги "Олга Скобелева“ тържествено ще отбележи 10 години от създаването си, като честването ще се състои утре, 1 март 2023 г. от 16 ч. във фоайето на 2-рия етаж на Дом на културата "Борис Христов“.

Организацията е създадена с решение на Общински съвет – Пловдив през 2013 г. и към момента обединява 6 социални услуги за подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение, както и на деца и младежи със специални потребности. Социалните услуги предоставят защита и закрила, поощряване на индивидуално и социално развитие и компенсиране на дефицити, съдействие за социализация и социално включване, подкрепа за връщане в семейна среда или подготовка за самостоятелно живеене.

На събитието ще присъстват Георги Титюков – зам.-кмет "Спорт, младежки дейности и социална политика“, Веселина Ботева – директор на дирекция "Социална политика“ – Община Пловдив, както и неправителствени организации и дарители, които са подкрепяли Комплекса през годините.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).