Кметът на "Северен": Като се обърна назад, виждам, че това, което сме свършили в района, изобщо не е малко!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:45 / 26.12.2012
3127
В края на 2012-та и в навечерието на новата 2013-та година Plovdiv24.bg по традиция среща своите читатели с районните кметове на Пловдив в поредица от интервюта.

Новият кмет на "Северен" Ральо Ралев е категоричен, че до края на новата година проблемът с местата в детските градини в района ще бъде окончателно решен. През 2012г. той, съвместно с Община Пловдив работи много активно в тази насока. Бяха открити новият филиал на ЦДГ "Бреза", предназначен за 50 деца, същият такъв на бул. "Марица"№53, а в момента се строи и пристойката на ОДЗ "Космонавт", която до пролетта на 2013г. трябва да поеме още около 100 малчугана. Това, заедно с работата по подобряване на пътната настилка в района и новите тротоари са дейностите, които Ралев открои за първата година от мандата му. 

Един от основните му приоритети за новата 2013г. е разширението на бул."Марица-север" от Пешеходния мост до моста на Герджика. Кметът на "Северен" смята, че ще успее да убеди Иван Тотев да отпусне нужните средства на кметството за това. Освен това, предвидена е и реконструкция на две от големите вътрешноквартални улици в района: "Стефан и Обрейко Обрейкови" и " Иван Рилски".

За да разберете кои са проблемите, с които се е сблъскал през 2012г. Ральо Ралев, за неговите бъдещите и настоящи планове, за това дали е доволен от работата на служителите в районното кметство, какво са обсъждали в първия си официален разговор с кмета Иван Тотев и кои са най-честите въпроси, които поставят гражданите на "Северен", изгледайте интервюто, което репортерът ни Искра Койчева взе специално за читателите на Plovdiv24.bg.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).