Кметът на "Източен" връчи почетен знак на директора на ДГ "Биляна"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:11 / 10.07.2020
1734
Кметът на район "Източен" Иван Стоянов отличи с почетен знак и специален поздравителен адрес директора на ДГ"Биляна" Тотка Ламбрева във връзка с нейното пенсиониране. Отличието беше връчено на специална церемония в районната администрация в присъствието на служители и ръководство, като специален акт на уважение към дългогодишната успешна работа на директора.

"В работата си си Вие преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата и родителите. Вие сте създали прекрасен екип от педагогически специалисти, който е пример за подражание в средите на предучилищните институции и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност" - се казва в поздравителния адрес на районния кмет. Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че г-жа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева благодари за високото отличие за нейната работа в продължение на 20 години в ДГ"Биляна" и допълни, че това са били най-хубавите години от нейната професионална кариера.

И досега в детската градина активно се работи в областта на изобразителното изкуство, а в последните три години тя беше част от големия образователен проект "Растем заедно" по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж" , реализиран от районната администрация.

Последният успех за детската градина са спечелените три първи места в конкурса за най-добро коледно тържество към Националния дворец на децата в София, където международно жури е присъдило призовите места в категориите за първа, втора и четвърта група.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).