Каракачанов идва в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:00 / 29.09.2020
1936
Заместник министър-председателят по обществения ред и сигурността и министър на отбраната Красимир Каракачанов и началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще открият утре, 30 септември, 14-ото международно изложение за отбранителни продукти и услуги "Хемус 2020", което ще се проведе от 30 септември до 3 октомври 2020 г. в Международния панаир в град Пловдив. Церемонията по откриването ще започне в 11.00 ч. пред Палата 3 на Международния панаир – Пловдив.

Преди откриването на "Хемус 2020“, от 10.00 ч. в зала "Пресклуб“ на панаирния град заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков ще даде пресконференция, в която ще участват и представители на Министерството на икономиката и на организационния комитет на изложението.

Международната специализирана изложба "Хемус 2020" се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация "Хемус - 95“. В първия ден на изложението ще се проведе и заседание на Индустриалния форум на тема: "Европейската програма за промишлено развитие в отбраната (EDIDP) и Европейския фонд за отбрана (EDF) и перспективите пред българската отбранителна индустрия“.

На 1 октомври ще се проведе десетата международна научна конференция на тема "Научните изследвания и инвестициите в технологични иновации - решаващ фактор за отбраната и сигурността". В демонстрационните стрелби на полигона "Змейово“ на 2 октомври ще бъдат представени нови разработки и продукти.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Порой се изля над Пловдив
Предупредиха жителите на район в Пловдив заради този мъж
Безплатна "синя зона" в Пловдив
Пловдивчанин измина 200 км, за да вземе инвалидната си количка
Тихомълком пуснаха новоасфалтираната улица "Д-р Георги Странски" ...
Изненади в листата на ГЕРБ - Пловдив за изборите на 9 юни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).