Каракачанов: В Пловдив Авиационният музей ще бъде по-удобен за посещение

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
16:08 / 16.12.2018
3772
Министърът на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, народният представител Александър Сиди и председателят на ВМРО Пловдив и кмет на район "Южен" Борислав Инчев, направиха пресконференция днес. Тя бе обявена за 14 ч., но министърът закъсня доста и тя започна с час по-късно, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето едно от нещата, по което говори Каракачанов и което касае Пловдив и региона:

"Идеята за Авиационния музей е стара идея, досега преместването не е осъществено само по финансови причини. Отдавна съм казвал, че музеят трябва да бъде изваден от базата, защото така ще бъде по-удобен за посещение, не само за гражданите на Пловдив, а и от тези на всички други градове. Едно нещо не е вярно, че се мести музеят, за да се направи някакво частно карго летище, няма такова нещо. Министерството на отбраната е предоставило терен, ако тази идея успее да се осъществи ще бъде добре."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод
Тези са арестуваните за крупната измама в Пловдив
В Пловдив порязаха шофьора на камиона с 400 кг хероин
"Прослав" няма да е първият естествен резерват в Пловдив
Вече асфалтират улица "Петър Стоев"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).