Изумителни оферти за работещи хотели се появиха на имотния пазар в Пловдив

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
20:07 / 06.10.2022
6279
Изумителни оферти за работещи хотели се появиха на имотния пазар в Пловдив,  видя репортер на Plovdiv24.bg. Предлага се изцяло завършен хотел с разработен, целогодишен действащ бизнес с дворно място, рецепция, лоби бар и частен паркинг за 660,000 евро.

Целогодишно функциониращият хотел е на три етажа (600 кв.м.) с двор от 800 кв.м., ново качествено строителство от 2018 година. Намира се в предпочитания район "Христо Смирненски“. Хотелът разполага с 6 двойни стаи и 2 апартамента – общ капацитет 25 души. Помещенията са напълно обзаведени, с балкони и климатични системи. Хотелът е газифициран и разполага с резервоар за вода при авария и система за омекотяване на водата, както и голям безплатен частен паркинг, лоби бар, градина и тераса.

Хотелът е работещ, никога не е е затварял. Офертата включва проект с разрешително за строеж на още един етаж с 4 стаи. Още един хотел е обявен за продажба и той  в центъра на Пловдив. Цената му е 519,000 евро. Хотелът се намира на 50 м от главната улица, в непосредствена близост до Римския стадион и Джумаята, ресторанти, барове и кафенета, както и всички ежедневни удобства и туристически обекти в града.

Шестетажната сграда разполага с 5 стаи и леглова база от 10 места. Всяка стая е напълно обзаведена и оборудвана, разполага със собствена баня с тоалетна и душ-кабина или вана.

На приземния етаж на хотела има кафене с 35 места. Паркиране е възможно в улиците около хотела. Имотът е поддържан в добро състояние, като според предпочитанията на новия собственик може да се направи освежителен ремонт и подмяна на обзавеждането.

Пловдивските брокери предлагат и сграда в кв. "Кючук Париж" за 540,000 евро, която може да бъде превърната в хотел, или къща за гости, се казва в обявата. Атрактивният имот се състои от пет етажа, от които един партерен и един мансарден, с обща площ 680 кв.м.

Всеки етаж, с изключение на партерния, има по един голям апартамент с чиста площ 118 кв.м. състоящ се от 4 стаи, една баня с тоалетна, една тоалетна и три тераси. Партерното помещение е замислено като заведение кафе-бар, подходящо и за рецепция. Имотът разполага и с три паркоместа в двора.

Сградата е строена през 2000-та година, стоманобетонна конструкция и тухла. Предлага се на замазка, с дървена дограма и дървени врати. Има разрешение за експлоатация на ток и вода. Локацията е перфектна, осигурява всички удобства на града.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).