Иван Стоянов: Работим "Източен" да е добро място за живеене и за възрастните хора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 08.10.2021
1787
Кметът на район "Източен“ Иван Стоянов отново сподели празника на членовете на пенсионерски клуб "Каменица“. За поредна година те заедно отбелязаха Международния ден на възрастните хора с кратка тържествена програма.

"Поздравявам Ви и се радвам, че пак сме заедно и че Ви намирам в добро здраве и бодър дух“, обърна се Стоянов към присъстващите, сред които бяха и заместник-кметът "Спорт, младежки дейност и социална политика“ Георги Титюков и Веселина Ботева, директор дирекция "Социална политика“.

По традиция участие в празничната програма взеха самите пенсионери с песни и танци, както и деца, и ученици от една от школите по балет в "Източен“. Музикалната изненада в програмата бе изпълнение с традиционна родопска кабагайда, с която атмосферата стана доста емоционална.

Когато обстановката се успокои и се намалят мерките, свързани с COVID-19, Иван Стоянов отново ще съдейства за осъществяването на нови посещения в различни интересни дестинации, както това се е случвало преди пандемията.

С разширението на пенсионерския клуб миналата година, за което бяха заделени 30 000 лева от бюджета на района, стана възможно повече хора да членуват.

"Ремонтът направи обстановката по-комфортна и приятна и това е едно от малкото неща, които можем да направим за възрастните. В момента облагородяваме и пространството наоколо, което ще зарадва малки и големи и кварталът ще стане още по-добър за живеене“, заключи районният кмет Иван Стоянов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).