История с продължение: Драмата ни с "Булсатком", изглежда, няма да свърши скоро!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
21:55 / 13.10.2020
33578
Неотдавна с редакцията на Plovdiv24.bg се свърза разочарована от услугите на "Булсатком" читателка, живееща близо до Пловдив, която поиска да разкаже за неволите си с кабелния оператор.

Наскоро същата читателка отново ни писа, за да ни запознае с развитието на "сагата", както тя я нарече. Даваме й думата и публикуваме текста без редакторска намеса:

"Здравейте отново! Малко след излизането на материала по нашата "сага", със семейството ми се оказахме горди домакини на технически екип от "Булсатком". Не желая да Ви занимавам с драмата около сменянето на два приемника - а и не мога - оказа се, че момчетата имат готовност да сменят само единия.

Тези дни както всички знаете, е малко по-ветровито, и понякога да изгледаш цял филм у дома се оказва предизвикателство. Към момента все пак имаме телевизия, но не искам да се хваля - да не ни е уроки. Бих могла обаче да се похваля с едно ново дистанционно - срещу 8 лева, техниците с усмивка ни дадоха такова. Друго в тях нямали, но нищо. Оставихме им два лева да пият по кафе, не вярваме, че е приятно ежедневно да се срещаш със сърдити клиенти. Не, че вината е тяхна, дори напротив.

Все още ползваме "услугата" на "Булсатком". Драмата ни с тази фирма изглежда няма да свърши скоро. У близките ни роднини и приятели живее тиха надежда, че ще подменим всичките си три приемника за под пет години. Но аз под секрет ви споделям, че единствената причина все още да ползваме този кабелен оператор е, че договорът е на името на член от семейството, който пътува често. При първа възможност ще се "разведем" с тях. Ако това не се случи скоро, мислете за нас като за мазохисти - в крайна сметка явно сме такива.

Поздрави на Вас и всички ваши читатели!"

Виж коментарите (2)

Още по темата (66):
15.12.2023 От DCC бесни на ГДБОП
29.11.2023 Голяма част от клиентите на DCC все още нямат телевизия
25.11.2023 Адвокат: Това остана от DCC!
25.11.2023 Пловдивчанка: 3 дни без интернет и телевизия. Жена изгуби работата си заради тях
24.11.2023 DCC проговориха за акцията, намекнаха за бухалки
24.11.2023 Пловдивски адвокат: Кой ще носи отговорност?
Още новини от Новини от Пловдив:
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...
Починала е пловдивчанката, чиято история разчувства мнозина
Млада двойка не хареса живота в Пловдив, осъществиха мечтата си з...
5 места в Пловдив без вода
1/4 от "Рогошко шосе" е почти готова, за повече няма пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).