Голям празник за много важна пловдивска институция

Автор: Георги Василев
Коментари (0)
17:18 / 17.09.2020
4368
Комплексът за социални услуги за деца и семейства – Пловдив отбеляза 15 години от създаването си. Събитието се проведе днес в двора на Малката базилика, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

На празненството присъстваха заместник-кметът по "Европейски политики и социални дейности“ Анести Тимчев, заместник-кметът “Спорт и младежки дейности" Георги Титюков, директорът на дирекция "Социални дейности“ към община Пловдив Веселина Ботева, председателят на районния съд Иван Калибацев, районният прокурор Чавдар Грошев, представители на различни институции, общности, журналисти и граждани.

"Преди пет години водещите думи в комплекса бяха "любов“, "грижа“, "обич“ и "семейство“! Сега добавяме думата "заедно“, защото така даваме повече. Винаги ще има деца, които се нуждаят от подкрепа. Наш дълг е да се грижим възможно по-малко деца да имат такава съдба, а останалите да имат шанс да подобрят съдбата си“, заяви директорът на комплекса Недка Петрова.

Събитието продължи с благодарности, беше представена дейността на комплекса за периода 2015 – 2020 година и бяха връчени плакети с благодарствени адреси на 15 ключови партньори за принос в развитието на социалните услуги.

"Социалните работници са два пъти хора – те носят раницата на собствените си стремежи, мечти и желания. Носят на гърба си и и съдбите на други хора – деца и семейства в тежко положение. Това е въпрос на особен героизъм. Затова и тези хора са особено значими в обществото“, заяви Тимчев.

За гостите беше предвиден музикален поздрав от Биг Бенд Пловдив и възможността да разгледат Археологически комплекс Малка базилика.

Цялата церемония може да гледате в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).