Гергов на "Копривките": Нашата партия е градила тази държава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
15:23 / 09.09.2017
8086
Вот на недоверие към правителството ще има тогава, когато са налице всички обстоятелства да се промени управлението в България. Вотът на недоверие трябва да отразява промяна в обществените настроения, а няколко месеца след изборите рязка промяна не може да бъде търсена. Това заяви пред журналисти в местността "Копривките" край Пловдив заместник-председателят на Народното събрание и член на Изпълнителното бюро на БСП Валери Жаблянов. 

Той уважи традиционния деветосептемврийски събор на пловдивските социалисти, на който присъстваха над 5000 души, депутати и активисти. Жаблянов посочи, че 9 септември е една от най-значимите дати на 20 век в българската история. По думите му това е датата, която отваря пътя към създаването на българската република. Той заяви, че в момента БСП е основна опозиционна сила и противник на управляващата коалиция, която не може да води страната напред.

Попитан как ще коментира изявленията на лидера на партия "Воля" Веселин Марешки за евентуален вот на недоверие към правителството, той отговори: "Партията на господин Марешки не бива да се надценява. Вотът на недоверие не е спортно упражнение". 

От своя страна Областният председател на БСП Георги Гергов призова социалистите да работят здраво отсега за победа на следващите избори. И постави като цел две червени карти - в града и областта. "Нямаме от какво да се срамуваме, защото нашата партия е градила тази държава", посочи още Гергов.


Източник: радио "Пловдив"

Виж коментарите (16)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).