Георги Титюков с награда от "Кмет на годината"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
22:53 / 19.09.2023
4715
Георги Титюков, заместник-кмет в община Пловдив с ресор "Спорт, младежки дейности и социални политики" получи специалната награда за най-добре реализирани социални проекти в общината от националния конкурс "Кмет на годината", организиран от Kmeta.bg

Призовете бяха връчени на тържествена церемония днес, 19 септември 2023 г., в столичния хотел "Маринела".

Заслужената награда е оценка на успешната политика на заместник-кмета и работата на екипа му в общината. За периода на мандата му привлечените в бюджета на Пловдив средства за социални проекти са почти 200 милиона лева - европейско финансиране и по делегирани дейности от държавния бюджет. По-голямата част от тази сума е в проекти от последните две, трудни във финансово отношение години.

Георги Титюков е председател на партия "Кауза България", която ще участва в предстоящите местни избори в коалиция с няколко знакови пловдивски политически формации по името "Съединени за Пловдив". Макар и разнородни по убеждения, "Кауза България", ВМРО-БНД, Земеделски съюз "Александър Стамболийски", "Партия на зелените", "Воля", "Атака" и "Новите лидери" се обединиха в името на нормалността в управлението на града и за да върнат вземането на важните за Пловдив решения обратно под тепетата. Те вече издигнаха опитния и уважаван политик Славчо Атанасов за кмет на община Пловдив.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?
Чудесни новини за детето, малтретирано в Пловдив: Добре е и ходи ...
Наглостта на тарикатите в Пловдив няма край


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).