Георги Христов ще пее в Пловдив 

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:53 / 07.08.2020
2606
Поради големите дъждове миналата година концертът на Георги Христов, планиран в Античен театър, не можа да се състои на това мистично място и беше преместен в зала С.И.Л.А. Това не попречи на хилядите му почитатели да пръснат по шевовете местната зала и да затрупат социалните мрежи с позитивните си клипове от любимите им парчета на певеца.

Тази година великият глас на България  се завръща в Пловдив с един много специален концерт поради желанието на неговите многобройни фенове да го слушат и гледат на сцената на Античен театър Пловдив. И тази година величието на българската поп музика отново жъне голям успех в страната. Въпреки тежката епидемична обстановка Георги Христов първи в България прекрачи прага на залите, които бяха затворени заради К-19 и ги изпълни с екзалтирана публика.

Проектът му “Моят път" предизвика голям интерес сред почитателите  и концертните салони се препълниха до допустимото. Пандемията не спря феновете му, жадни за неговите емоционални концерти. Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат.

Любимите песни на певеца звучат по уникален начин на живо, съпроводени от класния оркестър на Държавна опера Варна с диригент маестро Ганчо Ганчев.

Легендарният певец разкрива много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините.

И тази година публиката   ще има възможност да се наслади на любимите си песни и на най-новите хитове звездния изпълнител.

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие, и тази година  сцената на Античен театър Пловдив  е включена  в турнето на  емблематичния изпълнител Георги Христов!

Забавата и взривяващата емоция, красивата обстановка под звездите на тепетата и мистичното излъчване на Античния театър гарантирано дълго ще се помни. Шоуто е на 13.08.2020 г. на Античния театър от 20:30 ч.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Снимка показва как е изглеждала Главната на Пловдив, когато по не...
Даваме 78 000 лева за близо 100 химически тоалетни в Пловдив
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).