Ето как травеститът Севдалин си направи "безплатна“ козметична процедура за 1700 лева

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
15:29 / 12.11.2020
8158
Травеститът Севдалин Асенов, който е даден на съд за това, че ползвал услугите на салон за красота и след това избягал, е използвал изключително евтин трик, за да измами служителките в студиото, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Точно преди една година Севдалин, който се възприемал като жена и поддържал външен вид с дълга коса и други атрибути, посетил салона на дружество "Дима Стил Бълария“ ООД. Направил си от най-скъпите процедури като навъртял сметка от 1683 лева. Когато дошъл момента за плащането, излъгал че парите са у приятелката му отвън, излязъл "да я търси“ и си плюл на петите.

Днес той не се яви в съдебната зала, където трябваше да се гледа делото срещу него. Униформени го търсили на адреса по делото, но не го открили. Съседи разказали, че е духнал в чужбина. Последвала справка за задгранични пътувания, която показала излизане през юли и влизане в република България през септември.

Севдалин все пак се е явил на едно от заседанията – обяснил, че ще съдейства и дал друг адрес в София, на който живеел. В момента той е обявен за общодържавно издирване.

Следващото заседание по делото е през декември.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Асфалтираха най-новата улица в Пловдив, строителите блокираха кол...
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).