Ексклузивно: Потресаващ разказ на майка за агресия в елитно училище в Пловдив!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
21:44 / 04.06.2021
33435
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Душо Хаджидеков":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Потресаващ разказ на майка публикува Plovdiv24.bg. Той е направен преди няколко часа в социалната мрежа Фейсбук:

"Дъщеря ми е 1-ви клас в ОУ "Душо Хаджидеков" Пловдив и от началото на учебната година целият клас е системно тормозен от едни и същи 4 деца. Имаме потресаващи ежедневни, понякога и ежеминутни случаи на ръкопашен бой, разбити носове с кървища, ритници в гърба, тормоз в тоалетната, събуване на гащи на дете пред класа, обидни думи и псувни, унищожаване на пособия и дрехи, изхвърляне на храна в случай, че не им се даде и безобразно държание към преподавателите...

Поредната от 26.05. потресаваща: наръгване с ножица в корема (на който аз станах неволен свидетел), след която аз изригнах и всички родители се обединиха (без 4-ма) с искането: едно от децата да се премести в другата сграда, а с останалите 3 да се работи незабавно и професионално... еми, да ама не, само с искането ще си останем, на всичкото отгоре потулиха случая и ни го презентираха официално, че децата са рязали тиксо в присъствието на учителя, ножицата отхвръкнала и така се одраскало коремчето на детето.

Пуснаха учителя в болничен и изкараха писмено становище от психолог за случилото се така, както на ръководството им отърва, бясна съм е меко казано.... и не мога да се побера в кожата си от безскрупулното поведение на педагозите, както и неадекватното поведение на родителите на тези деца, които освен, че толерират агресията им, ами ги карат и да лъжат.

Да не говорим, че се саморазправяха с мен и ме заплашваха, защото съм анонсирала случая, в който детето беше с 2 огромни дупки на тениската (на рамото и корема) и порезна кървава рана 2 см от пъпа (явно ножицата е отхвръкнала мин. 2 пъти) и учителя беше вън на двора с останалите деца

Днес група родители сме пуснали жалба до Мон, ДАЗД и копие до инспектората в Пловдив. Дано някой се сезира мигновено преди да е пострадало още някое дете, вкл. и моето. Стискайте ми палци, нашата жалба да не бъде потулена, като всички останали към Душото. НЕ НА АГРЕСИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".

Виж коментарите (9)

Още по темата (2):
07.06.2021 Директорката на ОУ "Душо Хаджидеков": Разказът на майката е силно
преувеличен
07.06.2021 ДАЗД и РУО разследват детската агресия в ОУ "Душо Хаджидеков"
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).