ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Държавата скочи срещу ниската присъда на Жоро Милионера
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:46 / 15.09.2013Коментари (10)5858
© Plovdiv24.bg
На 19 септември от 10 часа Пловдивският апелативен съд ще гледа дело, образувано по протест на прокуратурата срещу присъда на Пловдивския окръжен съд, с която подсъдимият Георги Енев бе осъден на 8 години лишаване от свобода при първоначален строг режим. 

Енев също така бе осъден на лишаване от право да заема материално отговорна длъжност, както и да упражнява охранителна дейност на пари и ценни пратки за срок от 11 години.

Георги Енев бе признат за виновен в това, че на 22.06.2012 г., в Пловдив, като длъжностно лице - "Охранител-инкасо и ръководител екип при "G4S Securе Solution", е присвоил чужди движими вещи - пари на обща стойност 1 471 058,52 лв., собственост на три банки и на охранителното дружество, които пари са му били връчени в качеството на длъжностно лице да ги пази и управлява, а длъжностното присвояване е в особено големи размери и представлява особено тежък случай.

Припомняме, че в края на юли Енев се призна за виновен пред съда и бе съден по съкратената процедура. Така той успя да намали първоначалната присъда от 12 години затвор с 1/3, като отново не разкри тайната къде са откраднатите пари.


Още по темата: общо новини по темата: 94
19.12.2022 »
18.05.2022 »
03.04.2022 »
02.04.2022 »
01.04.2022 »
07.01.2022 »
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ау...Ама то си беше ясно,че ще чудят как да накарат Жоро да каже къде са парите,ама ...Жоре,не се поддавай,бъди както винаги пич на 100 %. Да му мислят в бъдеще охранителите,застрахователите и прочие.:)
+1
 
 
Тва им е работата на прокуратурата, ама освен това да вземат и да поровят и в самите банки - как, на кого и колко прехвърлиха реализираните им "загуби" вслесдствие на предизвиканата от тях самите финансова криза? И как при тази тежка обстановка продължават да увеличават разходите си за "външни" консултанти, за "структурни" промени, за реклами на "нови продукти", за нови "системи за управление", за "бонуси" на "висшия" си мениджмънт. Щото източването на ресурсите на страната продължава. Те с нищо не са по-добри от ЕРП-тата, дори наротив как още зимата на 2009-та са в картелно споразумение помежду си чрез т.нар. Асоциация на търговските банки и да се запита прокуратурата как по едно и също време дори и без месец разлика повишиха и лихви и такси по предлаганите си услуги? И докога едните "законно" ще грабят стотици хиляди хора, а други понеже са докарани до изтрещяване от липсата на переспектива на нормален живот и всеобщата покруса в обществото ще бъдат сочени за едва ли не престъпниците на века? Имам пред вид и онова момче дето бе качило поливането с бензин на офис на ЕВН?
СпоДавам под наем апартамент напълно обзаведен тристаен монолит с три климатика. В центъра до Военна Болница на 3 етаж с асансьор 500 лв.- 0886062313дели какво ново....
на 15.09.2013 г.
0
 
 
Съгласен съм и аз, че не е справедливо наложеното наказание за длъжностно присвояване да е еднакво и равно или по-тежко от това за най-тежкото посегателство- върху личността и то специално- убииството. НО абсолютно не мога и няма да се съглася с коментара на "бебе-лю". Това, че някой е взривил кола и е убил човек, но този човек не е твой роднина, не значи, че не е извършено убийство и че извършителят не е убиец!!!!! Колкото и несправедливо да изглежда наказанието за разискваното престъпление на фона на налаганите наказания за други по-тежки по характера си престъпления, то извършеното длъжностно присвояване Е престъпление и ТРЯБВА да бъде санкционирано!!!!
на 15.09.2013 г.
+1
 
 
Евреите си искат ПАРИТЕ.
+11
 
 
Съдебната мафия иска да го притисне и уплаши , за да му вземе парите, това е първото, а второто което е най-големия проблем на държавата ни и най-голяма сила действа в Пловдив са голям брой осъдителни присъди на година , колкото се може по-високи и където могат да ги зглобя в организирана престъпност , от това печелят най-големи плюсове за кариерите си. Пловдив от 12-13 години винаги е на първо място по осъдителен брой присъди на година и като теглат чертата на края на годината казват пред София и Европейския съюз , ето вижте колко много работим на нас ни трябват най - много пари да се борим срещу престъпноста . Пловдив се превърна в най-големия трамплин за кариерно развитие на магистратите , най-пресен пример е Сотир Цацаров. Четерите зъбни колела на механизма на Пловдивската съдебна месомелачка са Полицията , Прокуратурата , Адвокатската колегия и Пловдивския съд. Пловдивските адвокати масово карат клиентите си да подписват споразумения с което се признаваш за виновен и взимаш осъдителна присъда без значение дали си виновен или не . Тяхната работа е да те наплашат че ще вземеш много ако не се признаеш за виновен, ако все пак решиш да се бориш и си наемеш адвокат който не е от адвокатска колегия Пловдив, което означава адвокат от друг град дори и най-добрия в България да е той нямате никакъв шанс да спечелите делото в Пловдив. Много е огромна разликата в присъдите които се дават в Пловдив и СОфия например ,за едно и също деяние. АКО НЯКОЙ ЧЕСТЕН И МОРАЛЕН ЧОВЕК , КОЙТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ВЛАСТ ДА НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА ПЛОВДИВСКИЯ СЪД ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ , НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА НА КАКВИ КУПИЩА ОТ АБСУРДИ ЩЕ СЕ НАТЪКНЕ И ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ДАДАТ ДОЖИВОТНО ПРИСЪДИ НА ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ ПОЛИЦАИ , ПРОКУРОРИ , АДВОКАТИ И СЪДИИ. НЕ СЛУЧАЙНО България Е НАЙ-ОСЪЖДАНАТА ДЪРЖАВА В СТРАСБУРГ, И КОЙ ПОСЛЕ ПЛАЩА ЗА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ ГРЕШКИ НА МАГИСТРАТИТЕ , ВСИЧКИ НИЕ ,ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ . ДОКАТО НЕ СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ВСЕКИ МАГИСТРАТ ДА НОСИ ПЕРСОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗДАДЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРИСЪДИ , МОЖЕМ САМО ДА СЕ МОЛИМ БОГ ДА ПАЗИ България И БЪЛГАРИТЕ ОТ ХОРАТА ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ
+6
 
 
Такива дивотии може да се случат само в България ..и ... може би някъде в джунглите....
+23
 
 
А пък протестирам заради високата му присъда,не може за убийство да дават 8-10 години затвор,и за една кражба извършена без да се застраши ничий живот пак толкова,това е безобразие,не че оправдавам деянието му,но да го съдят и третират като убиец,това е подигравка от страна на цялата ни корумпирана и нефункционираща съдебна система!!!!
+25
 
 
За неговата присъда скача държавата, а са присъдите на убийци си трае..... Аман!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: