Дилъри от Монтана вършеят из Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:41 / 15.11.2020
3214
В хода на спецакция против наркоразпространението проведена от служители на "Криминална полиция" в Трето РУ са иззети 300 грама марихуана и 12 грама амфетамин от жилищен адрес в пловдивския квартал "Христо Смирненски". След проверка на мъж, в който е открита дрога, последвал обиск в имот на бул. "Пещерско шосе", обитаван от 27-годишен наркоразпространител.

В апартамента на адреса са открити 14 найлонови опаковки с дози марихуана, подготвени за улична продажба. В картонена кутия били съхранявани по- малки опаковки от същото наркотично вещество, празни найлонови пликчета за пакетиране на марихуана в по-малки дози, пари от вече реализирани продажби, амфетамин и електронна везна.

Марихуана на глави в найлонови пликове била открита в пластмасова кутия за съхранение на подправки. Двамата мъже, задържани в хода на предприетите процесуално- следствени действия са от Монтана и са на възраст 26 и 27 години. Криминалистите продължават работата по документиране на извършеното престъплението под надзора на компетентната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).