Децата от ДГ "Буратино“ спечелиха конкурс за рисунка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:36 / 23.11.2020
3132
Децата от 3 Б група "Веселячета" на ДГ "Буратино" станаха първенци в конкурс, организиран от две фирми. С цветната си и пълна с въображение екипна рисунка – колаж те спечелиха голямата награда – въздухопречиствател за детската група, премахващ бактерии, вируси, акари, полени, предизвикващи дискомфорт и алергични реакции.

Заедно с хиляди други малки творци на възраст 3-7 години от цялата страна, малките веселячета от ДГ "Буратино"се включиха в конкурса  и   изразиха в  общ художествен проект собствената си представа за един по-добър и  чист свят.

Силната мотивация на учителите и родителите  им  да окажат нужната подкрепа и да включат рисунката за участие в конкурса идва  от желанието им да направят нещо за подобряване  на средата в детската градина, за да бъде тя по-здравословна и да се подобри качеството на въздуха, който дишат децата.

Още повече, че в групичката има дечица с алергии. Затова и техните учители и родители  търсят разбиране и съдействие  и го получават от колеги, приятели, хора, ангажирани в сферата на образованието, както в много социални групи и родителски общности, които ги подкрепят в конкурсната надпревара.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).