Бюрократичен хорър в пловдивския кадастър!

Автор: Георги Василев
Коментари (1)
20:00 / 18.01.2021
8647
Същински бюрократичен ад изживяха днес пловдивчаните, които имаха вземане-даване с Агенцията по геодезия, картография и кадастър, която се намира на площад Съединение. За изживяното разказаха потърпевши пред репортер на Plovdiv24.bg.

По думите им, работния ден започнал с умопомрачителна опашка, като чакащите наброявали около стотина души. Малко преди четири следобед за обслужване чакаха близо 40 граждани. Част от хората търпеливо трябвало да изтърпят обедната почивка на служителите, както и две дезинфекции от по 45 минути.

"Каква е тази служба, която почива две седмици след нова година? Искам да дойде полиция тук и да глоби всички, понеже подобна опашка със сигурност е в нарушение на мерките за борба с коронавируса. Разбирам че всичко трябва да се дезинфекцира, но чашата прелива. Била съм по болници и 45 минути не се дезинфекцират даже операционните“, ядосано коментира една от чакащите.

Тя разказа, че въпреки огромната маса народ, гишетата не работят при пълен капацитет. Повечето граждани чакали за издаване на скица-виза за проучване и проектиране.

"На опашката съм от сутринта. Сега е четири следобед. Изморена съм и вече нямам сили. Наложи се синът ми да идва по обед - да ми донесе нещо за хапване, тъй като ако бях излязла, щях да си изпусна реда“, заяви възрастна пловдивчанка, която допушваше цигара пред службата.

Гражданите изразиха съмнение, че служителите ще могат да обслужат всички чакащи преди края на работния ден. Най-вероятно част от пловдивчаните ще трябва да се върнат утре и да почакат още малко, за да си свършат работата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...
Шофьор: Отнемане на книжките на всички, които смятат, че синият е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).