Брутален нарушител на ЗДвП спипаха пловдивските полицаи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:04 / 11.09.2020
8827
45-годишен водач с рекорден брой глоби за нарушения на пътя установиха пловдивските пътни полицаи.

В следобедните часове на петъчния ден патрул на "Пътна полиция" спира за проверка л а. Шкода Супърб на Асеновградско шосе. След справка в базата данни униформените установили, че мъжът, който е турски гражданин, но живее в Пловдив, е системен нарушител и има над 50 невръчени електронни фиша, възлизащи на 9 700 лв.

Отделно водачът има 4 констатирани нарушения за превишена скорост. "Актовете за всички извършени административни нарушения са връчени на водача, като само за неспазването на скоростните режими, според ЗДвП гражданинът на Турция ще трябва да плати 3 000 лв, а шофьорската му книжка ще бъде отнета за 12 месеца", коментира началникът на охранителна полиция комисар Виктор Празов. От ОД на МВР Пловдив напомнят,че ще продължат със строгия контрол и безкомпромисните си действия към нарушителите на пътя.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).