Бабата на обирджията: Георги, прибери се! Притесняваме се!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:48 / 27.06.2012
5100
Въпреки кредита от 40 хил. лв., Георги Енев е материално осигурен и никога не е оставал без пари. Това твърдят негови роднини, според които е невъзможно той сам да е замислил и извършил обира на инкасов автомобил. Близките на Енев, който изчезна с 1.5 милиона лева, подозират, че той е подведен.

Бившият военен бил с месечна заплата от 500 лв., но редовно е бил подпомаган от родителите си. В момента си правил магазин, а след завръщането си от Афганистан си е купил апартамент.

Близки до семейството са категорични, че медийният образ на Георги, като разведен самотник, който не се интересува от детето си и едва свърза двата края, е абсолютно погрешен. 33-годишният мъж бил изключително внимателен баща и грижовен син и никога с нищо не показвал, че има някакви проблеми.

Бившият рейнджър преживял тежко раздялата със съпругата си, защото държал много на семейството, и особено много на дъщеря си.

6 дни след обира близките на Георги Енев са изненадани от внезапно сполетялата го медийна известност. Едни го оправдават, други не могат да си обяснят случилото се.
Георги Енев бил изключително привързан към баба си и дядо си по майчина линия. Той всяка седмица ги посещавал, за да провери дали са добре и дали имат всичко необходимо. 

Баба му през сълзи го помоли да се прибере, тъй като всички от семейството се притеснявали много за него.


Източник: bTV

Виж коментарите (8)

Още по темата (94):
19.12.2022 Жив ли е охранителят, задигнал от инкасо автомобил в Пловдив 1.5 млн. лева?
18.05.2022 Версия: Жоро Милионера вече си харчи парите, никой не ги търси
03.04.2022 Почти никой не е виждал Жоро Милионера след излизането му от затвора. Леля му: Нямаме връзка с него, не искам неприятности
02.04.2022 Прокурор посочи единствения законен начин да вземат парите от Жоро Милионера! А ако вече е в чужбина?
01.04.2022 Жоро Милионера излезе от затвора!
07.01.2022 Лудост! Вижте какво е направил, минути преди да се предаде, охранителят, задигнал повече от милион от инкасо кола в Пловдив
Още новини от Новини от Пловдив:
Наситена с позитивни емоции атмосфера в Пловдив
"Бий чорбата по главата" ехтя по Главната на Пловдив
Почерня от полиция край булевард "Източен" в Пловдив
Дама: Тези двамата май си мериха инструментите - на кого е по-мал...
Последна информация за разпространението на коклюш в Пловдив и ре...
БСП Пловдив: Социализмът означава безплатно образование и здравео...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).