БСП регистрира листата си за Пловдив-град, ще гонят поне два мандата

Автор: Цвети Тончева
Коментари (2)
14:26 / 12.10.2021
2220
При всички случаи се борим за по-висок резултат тук в Пловдив. Това каза пред журналисти в Пловдив  Кристиан Вигенин при регистрацията на листата на БСП в 16 МИР, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Гоним поне два мандата тук, ще се постараем по-активно да работим и на по-широк фронт.  Надяваме се ситуацията с пандемията да не ни ограничи с преките контакти с хората, защото на нас там ни е силата", каза още водачът на листата в Пловдив-град. 

"Ние показахме, че сме представители на политическа сила, която поставя партийните интереси на второ място, на първо са интересите на хората и държавата. показахме, че можем да водим диалог с всички и можем да формулираме приоритетните на държавата. Надяваме се да има повече политически формации, които да последват примера ни, за да се излъчи устойчиво правителство и стабилно мнозинство. мислим, че е време да наблегнем на решения, а не на потребите. Ние имаме тези решения за първите 100 дни ще средно срочна програма за развитието на страната и сме готови да предложим и новия бюджет за 2022 година", каза още Кристиан Вигенин.

"Смятам, че това, че не беше подредена от градската организация листата в Пловдив не е причина да не я подкрепят. И без това НС има последната дума. Самият факт, че в тази листа има хора, които трета кампания участват в изборите говори, че те са мотивирани. В тази кампания ще може да работим още по-активно. Това е кампания и за президент. Нашият кандидат е Румен Радев. Затова ще работим и за преизбирането му. Целта ни е обща. Разчитам на една много сериозна организация тук. Независимо от тези противоречия, които възникнаха тук, това което ни обединява е много повече от това, което ни разделя", каза още Вигенин.

По думите му, дори да са само 14 хората в листата, това са все хора, които са готови да влязат в тази битка.


Виж коментарите (2)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).