Арестуваха двама в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:48 / 07.10.2020
1802
За притежание на кокаин е задържан 26-годишен пловдивчанин. Служители на Трето РУ извършили претърсване в жилище на улица "Борба", където открили пластмасов контейнер с надпис "Упсарин", в който било скрито бяхо вещество на прах, електронна везна и пликче с кокаин.

Иззетото количество е 2,67 грама. Мъжът е задържан в полицейския арест за срок до 24 часа, а за извършеното престъпление по чл. 354а, ал.3 от НК е образувно бързо производство.  

В полицейския арест на Шесто РУ е задържан още един мъж, у когото служители на реда открили наркотик. Проверката е извършена на улица "Ландос". 37-годишен, криминално проявен мъж носел в себе си две найлонови пликчета със суха зелена растителна маса.

От извършената експертна справка е установено, че иззетото вещество е от рода на синтетичните канабиноиди, аналог на «пика», с тегло 0.13 гр. След доклад на случая на дежурен прокурор е започнато бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Забавен надпис на автомобил в пловдивска регистрация предизвика ф...
Район "Северен" се подготвя за нови ремонти на улици и тротоари, ...
Пловдивчанин поиска глобяване на пешеходци: Тази игра на руска ру...
Сигнал: Сервизаджии образуваха ново сметище в Пловдив
Удар между коли затапи Околовръстното на Пловдив, има полиция
На празник като на празник, район "Южен" се отчете


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).