Арестуваха двама пияни шофьори в Пловдив и региона

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:39 / 12.10.2020
1907
През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Пловдив са регистрирани 8 престъпления. Разкрити са извършителите на 4 престъпни деяния и произшествия. Възникнало е 1 ПТП с е дин ранен без опасност за живота.

В полицейския арест на две от районните управления са задържани водачи, шофирали след употреба на алкохол през изминалата нощ, а по случаите са започнати бързи производства.  

В 23.00 часа на 11 октомври автопатрул на Първо РУ спрял за проверка водач на лек автомобил "Опел“. 50-годишният мъж зад волана  е управлявал превозното средство на територията на село Марково. В хода на работа униформените установили по надлежния ред, че водачът шофира в пияно състояние. Алкохолната концетрация отчетена от техническото средство е 1,65 промила.

Автопатрул на РУ Хисаря спрял за проверка в село Житница лек автомобил "Опел астра“ без поставени регистрационни табели. Справка показала, че 65-годишният водач – местен жител, е лишен от правоуправление по съдебен ред. Пробата за употреба на алкохол с техническо средство e отчела, че водачът шофира под въздействие на 1,32 промила.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).