77 чувала незаконен тютюн в "Столипиново"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:20 / 20.08.2020
1569
Районна прокуратура – Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че на 17 август 2020 г. в Пловдив, в немаловажен случай, са държани акцизни стоки без бандерол, когато такъв се изисква по закон – престъпление по чл. 234 ал. 1 от Наказателния кодекс.

На 17 август 2020 г., на територията на града е била проведена Специализирана полицейска операция по противодействие на съхранение и търговия  с акцизни стоки на територията на 6 РУ на МВР – Пловдив – в "Столипиново“. 

В Районна прокуратура – Пловдив е образувано досъдебно производство, като за 24 часа по Закона за МВР е бил задържан 45-годишен мъж. Полицейските служители са извършили претърсване и изземване в гараж и стая на ул. "Калина“, от които са иззети общо 77 чувала, съдържащи ситно нарязана светлокафява листна маса с мирис на тютюн.

По делото продължават процесуално – следствените действия, предстои да бъде назначена физико-химическа експертиза. След проведената полицейска операция са образувани още три бързи производства и една преписка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Трети ден част от Гребната база в Пловдив е недостъпна заради авт...
Емблематична фигура за Пловдив стана почетен гражданин на града
Хиляди рози разцъфтяха по булевардите в Пловдив, кошници и саксии...
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения в ...
Облачно ще е времето днес в Пловдив
Променят маршрутите на три автобуса в Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).