26-годишна причини на пловдивчанин неприятно изживяване в Родопите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:59 / 19.01.2021
36224
На 18.01.2021 г. около 14:10 часа в Смолян на ул. "Родопи" до подхода за сектор "Пътна полиция“ при ОД МВР Смолян с посока на движение от кв. "Устово" към бензиностанция "Лукойл" е възникнало пътнотранспортно произшествие с леко ранен участник в движението.

Лек автомобил "Опел Зафира" с кърджалийска регистрация, управляван от 26-годишната Е.Т. от Смолян поради неспазване на дистанция се удря в движещия се пред нея лек автомобил "Хонда ХР-В" с пловдивска регистрация, собственост и управляван от 34-годишния Р.К. от Пловдив, който вследствие от удара се удря в спрелия да извършва маневра завой наляво лек автомобил "Фолксваген Поло" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 32-годишния К.А. от Смолян.

При катастрофата леко ранена е 40-годишна пътничка в автомобила с пловдивска регистрация, която е получила контузия на главата и шията без опасност за живота. Пострадалата е транспортирана и прегледана в МБАЛ" Д-р Братан Шукеров" АД Смолян, след което е освободена за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на "Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Шофьори не вярват на очите си какво виждат на булевард в Пловдив
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пло...
Камера засне най-безумното ПТП в Пловдив, по чудо няма загинали и...
Тежко ПТП на кръстовището в Пловдив, на което преди 6 месеца заги...
В Пловдив арестуваха продавачка на сергия
Лекари се борят в Пловдив за живота на блъснатото момиче


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).